Post by guetomeacarta on Feb 19, 2022 23:25:21 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Toy Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Toy Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hack açarları ▞▞▞
▞▞▞ Toy Blast 2022 version ▞▞▞
Çox gözəl
Görünür, istehsalçılar tələbi ödəyə bilmirlər. İllərdir oynayıram, amma maraq azalmağa başlayır. Çətin raund oynamağın əleyhinə olmayın, amma nəhayət keçməyə icazə verilməsi üçün bir həftə gözləməyi tapdım, çünki o qədər də əyləncəli deyiləm. 5000-dən çox olanlarımıza mükafatları qaytarın və güc artımlarını bir az daha tez qazanmağa imkan verin. Mən də gecə gec saatlarda qazanmaq üçün bir az daha yaxşı şans tapdım.
Adətən yaxşıdır, lakin bu gün yenilənməyəcək, ona görə də oynaya bilmirəm
Yenilənmək üçün çox vaxt lazımdır..Mən bir gündə 50 səviyyəni bitirə bilərəm.. bu çox əsəbidir..Mən 5 ildir ki, toyblast oynayıram və bu mənim sevimli oyunumdur, amma indi təxminən 150-dən sonra çox yeniləmə lazımdır. səviyyələrdə, bu, bezdiricidir
indi bir turnir üçün. Ən azı 90 və ya daha yüksək idim, lakin oyun 44-ü keçməyəcək və başqa bir turnirə girdikdən sonra da hələ də düşünürəm. 12-6-2021 Mən yeniləməliyəm, lakin bu, mənə seçim verməyəcək. Nə vaxt yeniləyə bilərəm?
👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍👍
31/1/2022 tarixinə heç bir yeniləmə yoxdur. Nə vaxt olacaq??
Mən hər dəfə proqramdaxili alış-veriş etməyə cəhd edəndə onlar mənim bank hesabımdan pulumu alırlar və mən aldığım əşyaları heç vaxt əldə etmirəm. Bu barədə bir neçə dəfə oyunda dəstək xidməti ilə əlaqə saxladım və heç kim cavab vermədi. Tamam, oyun mənim rəyimə cavab verdikdən sonra rəyimi redaktə etmək məsuliyyətini hiss edirəm, onlar əslində oyunda hər şeyi düzəltdi. Çox sağ ol.
Toy Blast Sestavljanke tsht
Toy Blast પઝલ lsq
Əlavə həyatlar çox bahadır. Ani olması lazım olan yeniləmələri gözləyən bir gün itirirsiniz. Əlavə ödənişlər olması lazım olandan iki dəfə çoxdur. Yeniləmə indi demək olar ki, tam bir gün gözləyir. VƏ YENİLƏMƏLƏR 12 SAAT EDİR, SİZ ONLARI GÖZLƏMƏLİ OLDUĞUNUZ ZAMAN OYNA BİLMƏSİNİZ.
Dictators : No Peace Simulacijske igre nfj
Oyunu yeniləmək və oynaya bilmək üçün hər bazar ertəsindən bir gün gözləməli olmağımdan nifrət edirəm
👌👌👌
🙂
Play Store-da yeniləməni görmək mümkün deyil
Aldadıcı oyun üçün reklamlar. Göstərilən oyun, oyundakı faktiki oyun kimi deyil. Bu xırda yem taktikalarından bezdim.
Oyun kimi, lakin telefonları dəyişdiyiniz zaman qaldığınız yerdən davam etmək üçün bir seçim olmalıdır, hər şeydən cansıxıcı başlamalısınız
Bu oyunun axırı yoxdu? 2300 e kimi getmişəm ardi gəlir
2019-cu ildən 5853-cü səviyyədə oynamaq, həmişə çətin, bəzən çox məyusedici (yaxşı mənada, lol) bəzi maraqlı dəyişikliklərə məruz qalmışdır. Bəzən günlərlə bir səviyyədə ilişib qalırsan, amma sonunda aşılır 🤪😆😆❤
Belə ki, mənim regionda yeniləmə deyil, Dünyanın bəzi insanlar artıq əfsanələr arenada 200+ səviyyələri, çətin ki, ədalətli deyil?
Toy Blast እንቆቅልሽ wqs
Mən indiyə qədər bu oyunu sevirəm. Oynamaq üçün internetə qoşulmaq məcburiyyətində deyiləm, izləmək üçün heç bir reklam yoxdur və hələ səviyyələr çətin deyil.
Mənim yeniləməm haradadır, mən hələ də köhnəlməkdə olan səviyyələrdə yeniləmə üçün 15 gün gözləməliyəm 😂
Təəssüf ki, 4 ildən çox oynadıqdan sonra oyunu silməliyəm. Eyni oyunu onlarla dəfə oynamaq lazım olduğu üçün çox darıxdırıcı oldu, mənim rekordum 104 dəfə eyni oyundur, cəmi iki gediş qalıb və bunu bitirməyimə imkan vermir, mən bank deyiləm və mən heç nə ödəməyəcək. Əlvida oyunu, əyləncəli idi, amma çox şey səhvdir.
Könüllü
Mən oyunu bəyənirəm, lakin reklamlar ən azı mənim lənətə gəlmiş xalımı əlavə edənə qədər gözləyə bilər! Təkcə reklamın kəsilməsi üçün reytinqimi 2 ulduza dəyişirəm !!!
İndi hətta hər 2 həftədən bir yeniləmək mümkün deyil. Sinə və 25 sikkə üçün oynamaq şanslarını itirmək. Çox² pis.
Bunu sevirəm! Mən həmişəlik oynayıram, deyəsən, buna görə də "tezliklə daha çox səviyyə gələcək" mesajını görəndə bir qədər narahat olmağa başlayıram... nə vaxt? OMG.. oynadığımdan bütün gün keçdi! 🤣😥
Qeşəng oyundu hemen indirin
Səs 2022-ci ilin yanvarında son yeniləmədən bəri işləmir. O, yalnız telefon dinamikləri ilə deyil, Bluetooth vasitəsilə işləyəcək.
Reklamlarda mini oyunlar göstərildiyindən və bunlar gündəmə gəlmədiyindən məmnun deyil. Niyə Bütün Oyunlardakı bütün inkişaflar belə reklam edir? Ədalətli deyil. Sizi şübhə altına almaq üçün bir az daha oynayacağam. Mini oyunlar yoxdur, ona görə də silinir. ,
Deyəsən, bir çox insan yeniləməyi gözləyir, digərləri isə davam edə bilib... lütfən, nasazlığı tezliklə düzəldin 🤔
Toy Blast Mõistatusmängud hapj
👍👍👍👍👍👍
Əla proqramınız var idi. 2'000-i vurduqdan sonra qazanmaq şansınız yoxdur. Demək olar ki, hər oyunda bir həyat xəttindən istifadə etməlisiniz. Nə zarafat yaratmısan, başa düşürəm ki, pul qazanmaq lazımdır. Yenə əla oyun oldu. Amma sən onu məhv etdin. Necə kədərli. Sizdən çox məyus oldum
Mən oyun oynamağı tamamilə sevirəm. Bu günə kimi heç bir şikayətim olmayıb. Görünür, Android istifadəçiləri ən yeni yeniləməni əldə edə bilmirlər, buna görə də biz yarışlarda və hər şeydə uduzuruq. Bunun üzərinə dəstək vasitəsilə mesaj göndərdim və Google Play developer əlaqəsinə e-poçt göndərdim. Cavab verməyəcəklər!! Heç olmasa nə baş verdiyini bizə bildirin! Yeniləmə nəhayət gəldi, amma kimsədən eşitmək daha yaxşı olardı.
Yeniləmə haradadır? Əgər yeniləməni vaxtında əldə etməyəcəksinizsə, heç olmasa təkrar səviyyələrlə davam edək ki, gündəlik mükafatlar qazanaq.
Super oyun
Mənim oyunum yeni səviyyələrə yenilənməyəcək, niyə?
Ben bu oyunu şimdi yükledim ve çok sevdim
4000-dən çox səviyyəni təkmilləşdirmədən oynamışamsa, niyə yalnız 50 səviyyəyə yüksəltməli olduğumu anlamıram