(Android/iOS) Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games koduoja daugiau taškų
Feb 19, 2022 23:22:16 GMT
Post by guetomeacarta on Feb 19, 2022 23:22:16 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koduoja daugiau taškų ▞▞▞
▞▞▞ Super Slime Simulator: Satisfying ASMR \u0026 DIY Games 2022 version ▞▞▞
istikruju tai patariu atsisiust nes tai yra geriausias žaidimas ever
Tai labai šaunu, aš jį myliu
Taip gera žaisti su gleivėmis ir tikrai smagu,
Sakyčiau, tai penkių žvaigždučių, bet.. tai, kad skelbimai tiesiog erzina, bet nuostabiai skamba puikiai, todėl man būtų trys, jei pakeisite jį į ne daugiau skelbimų, tikrai daugiau nei 5 žvaigždutės:D
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games Həyat tərzi mwfp
Super Slime Simulator: Satisfying ASMR & DIY Games החיים הטובים jaqj
VAINAI, ŠIS ŽAIDIMAS YRA NEMOKAMAS. Galite užklijuoti tapetais, atspėti spalvas, kurti glazūras ir DAUG daugiau! Tai taip pat geriausiai įvertintas lima žaidimas!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tai nuostabu ir taip toliau!
Būtų šaunus laiko gaišimas, jei jis veiktų ilgiau nei 5 sekundes. Programa užstringa po EULA ekrano ir nebus paleista iš naujo, nebent išvalysiu saugyklą arba iš naujo neįdiegsiu, kartodamas tas pačias problemas.
Šis skelbimas NĖRA 100% žaidimo.
man labai patinka šis žaidimas, bet dėl skelbimų žaidimas tampa mažiau įdomus, todėl prašau tai pataisyti, nes po to, kai naudojate gleives, pasirodo skelbimas ir aš tikrai nebežaidžiu, nes skelbimai, prašau, pataisykite tai, todėl įvertinsiu jį 3 iš 5
Mano telefone įkelti reikia FOREVER, todėl laukiau dienos, kol galėsiu žaisti.... Tikrai smagu 4 žvaigždutės😁
Ubah Suai-Ketua untuk MCPE Alatan mqcu
Aš tiesiog noriu išreikšti savo patirtį apie šį žaidimą. Gleivėlės visai neatrodo riebios. Kai bandysite daryti sūkurius dumbluose, jis atrodys labiau panašus į plastiką, o ne į gleives ir atrodys, kad prie keturių telefono kampų pririštas plastikinis maišelis ir jūs klaidžiojate suktis😵. Daugiau žaisdami galite pastebėti, kad jūsų telefonas bus taip karštas, kad jei laikysite telefone vandens dubenį, jis tikrai pradės virti 😂Aš jį pašalinau. Mano telefonas dabar saugus...
Man tai patinka, bet ar galite pašalinti skelbimus, bandau padaryti gleivinę 🙏🙁 prašau 😭 aš per daug užsiėmęs gleivėmis
Labai fainas žaidimas , bet šiek tiek nuobodu kada visus slime , color ir dekoracijos turi bet šeip rekomenduoju
Tai nuostabu ir taip smagu, kad man patinka gleivės, ypač vaivorykštės magija. Man patinka, kaip lengva gauti monetų. Reklamos man nėra per daug. Man patinka mini žaidimas „Lulu“ Man patinka, kaip gali žaisti su jos nukopijuotomis klipomis. Tačiau du dalykai, susiję su dažų nuosėdomis, norėčiau, kad jis būtų išsaugotas jūsų gleivėse, kad visada galėtumėte žaisti su juo (jei yra būdas, prašau, pasakykite man), turėtumėte pridėti kažką, vadinamą burbuliukų gleivėmis
Labai patiko
Na, tai puiku, bet man kažkaip patinka vandeningas senas garsas ir purus garsas, grįžtantis į seną! Tikiuosi, galite jį pakeisti atgal, prašau? Taip pat man patinka tavo gleivės, kurios kartais man primena pieną.
Šis žaidimas yra įdomus, bet kai išeinu iš programos ir vėl prisijungiu prie jos, man sakoma, kad turiu padaryti kitą „mano pirmą šlakelį“, pavyzdžiui, kodėl tai taip erzina, aš tiesiog noriu gauti savo kainą už šį žaidimą.
Man labai patinka šis žaidimas, bet jame yra per daug skelbimų
Šis žaidimas tikrai smagus. Bandau įveikti savo pusbrolio rezultatą, bet negaliu bandau sutaupyti pinigų, tiesiog išleidžiu juos kažkodėl, bet be to, šis žaidimas yra tikrai įdomus ir aš rekomenduoju jį žaisti, todėl atidaviau tai žaidimas yra penkių žvaigždučių žaidimas, koks jis smagus
Šaunus žaidimas
Man tai patinka
Priežastis, kodėl jam suteikiamos trys žvaigždutės, yra ta, kad man šiame žaidime yra daug atsilikimo, kodėl mano asmeniniame mobiliajame nėra atsilikimo, o mano seserų mobiliajame yra daug atsilikimo, todėl pataisykite tai mobiliajame kitu atveju gražus žaidimas labai relacing žaidimas
Aiii nelabai kazkaip netikroviska ir nuobodu😒
Šis žaidimas yra labai patenkintas, tačiau mobiliajame telefone jis vėluoja ir panašiai... Kita vertus, kai žaidžiau jį planšetiniame kompiuteryje, jis atsilieka mažiau, bet nuobodus jis neturi nieko kito, kaip tik atlikti užduotis, kurti gleives ir žiūrėti į gleivių galeriją arba suma. Taigi, kai tik atsisiunčiau, aš jį ištrinu, nes apskritai labai nuobodu! Ir kodėl kas nors turėtų atsisiųsti šį žaidimą už 58 MB? Turiu galvoje, kad kartais kitų žmonių saugykla beveik išmirusi, ir jie taip nori šio žaidimo. Taigi sumažinkite MB ir išspręskite šią problemą
Geras👍👍👍👍
Štai kodėl aš jums pateikiu šį trijų žvaigždučių žaidimą. dėl kažkokių priežasčių, kai žaidžiau ir grįžau kitą dieną, o tada, kai prisijungsiu prie žaidimo, mano paskyra buvo ištrinta kaip ji buvo paleista iš naujo. Man labai liūdna, nes surinkau tiek daug, o dabar to tikrai nebėra. todėl pabandykite ištaisyti šį gedimą. Aš tikrai nusivylęs, kad tai atsitiko, nes šį žaidimą turėjau tikrai ilgą laiką ir taip, todėl pabandykite ištaisyti triktį.
Tikrai kuriate reklamas, kurias galite ištraukti, bet mes negalime labai blogos grafikos, kodėl net negalime jos ištraukti, bet skelbimai gali
Sooo... su programa viskas gerai. Tikrai ne tai, ko tikėjausi. Garsai, kuriuos skleidžia gleivės, skamba kaip kažkas skandina krekerį (tiesiog eik su juo.) Kaip aš bandau pasakyti, kad garsai jiems netinkami, beveik vienodi kiekvienam. Taip pat grafika, skirta liūdnai ir siaubingai. Tai atrodo kaip blogas žalias ekranas. Jei atsisiųsite, suprasite, ką turiu galvoje... bet aš to nerekomenduoju. Rašydamas tai galvoju, kaip ketinu jį ištrinti po penkių minučių žaidimo. Taip pat PER DAUG ADDDDDSSS!!!! buuuuut...Manau, kad idėja sujungti gleives ir mobilųjį telefoną yra ikoniška😂. Pasigaminti savo gleives nemokamai yra tikrai smagu😂. Bet tai mano apžvalga. Duodu 3-5, kaip matote.
Tai nėra blogai, tiesiog yra daug skelbimų, kuriuos maniau, kad galėtume nusiųsti savo gleives savo draugams, bet negalime, bet kol kas geras žaidimas tik apie skelbimus, todėl pykstate dėl skelbimų, manau, kad turėtumėte atsisiųsti, bet Jei viskas gerai, galite tai išbandyti, tai labai patenkinama! 😁
grafika buvo visiškai baisi. neįdiegti. Vienintelė kalba buvo anglų, todėl jei nemokate anglų kalbos, nesuprasite milijardų instrukcijų.
Iš pradžių tai buvo nuostabu, bet dabar negaliu apeiti 3-iojo savo gleivių ingrediento, kol jis sugenda. Be to, tai darau kiekvieną kartą, kai negaliu žaisti. Ištaisykite klaidą.......prašau. Šiam žaidimui skirčiau 5 žvaigždutes, bet ištaisius klaidą. Nors negalėčiau duoti 1, nes man tai patinka.
Man patinka šis žaidimas. Galite pasidaryti gleivių ir žaisti su juo. GAUTI ŠIĄ GRAŽIĄ PROGRAMĄ!💖🤗🤩😍🥰😆😁😄😃😀😊☺👍💜💖❤💓😘🎵😅
Programėlė labai gera. Bet kas man nepatinka, yra tai, kad tiek daug skelbimų skelbimų yra kas 20 metų.
Anksčiau turėjau šią programą, bet dėl rimtos priežasties ją pašalinau. Ar kada nors girdėjote apie veidrodinį sluoksnį? Na, jis naudoja jūsų fotoaparatą. Tiesiog judėkite priešais jį ir pamatysite, kaip juda spalvos, o tai reiškia, kad jos pasiekia jūsų fotoaparatą. Nežinau, ar tai buvo atnaujinta ar pataisyta, bet man nepatinka ši programa. Anksčiau tai buvo tikrai smagu, bet jei žaidi su juodu dumblu gleivių galerijoje, jis pats save kiša ir vibruoja tavo įrenginį. Tai baisu, vietoj to rekomenduoju naudoti pašalinimo gleivių programą.
Sveiki, tai puiku, bet problema yra ta, kad visada yra skelbimų, aš nekenčiu, kad nesu patenkintas dėl skelbimų, todėl prašau ką nors padaryti.
Šis žaidimas yra geras,neblogas,man jis labai gerai yra kai sypykstu labaiiiiiiiiiiiiiiiii,taiva
Šis žaidimas yra įdomus, kodėl aš vertinu šį žaidimą 3 žvaigždutėmis, nes yra skelbimų, kuriuos galite išjungti, bet turite jį nusipirkti. Kai kurie žmonės, kurie neturėjo pinigų, negali jo nusipirkti, kaip ir aš, todėl prašau padarykite tai nemokamai, o jei tai padarysite, gausiu 5 žvaigždutes, ačiū 😁🙂
Asmeniškai man patinka žaidimas, kurį galite sukurti ir pavadinti savo gleives. Ir visada žaisti žaidimus. Tačiau skelbimai labai erzina, aš tiesiog negaliu jų pakęsti.
Gera slaimu programa
Tai per vėlu
Tai puikus žaidimo būdas, tačiau yra daug skelbimų, o kai kurie skelbimai net neveikia
Buvo gerai...todėl įvertinau tik 2 žvaigždutėmis.... Aišku, kad ištryniau... Nusipirkti šlaką geriau nei šitas simuliatorius, nesvarbu...šiek tiek karti patirtis....
Super Slime Simulator: Juegos ASMR y Bricolaje Estilo de vida mook
Žaidimas tikrai geras, jis taip pat atpalaiduoja, bet skelbimai tikrai erzina. Viskas, ko norėjau, buvo programėlė, kuria galėčiau likti patenkinta ir kad joje būtų reikiamas kiekis skelbimų, bet tai ne tai, kad skelbimai atitraukia jus nuo tikrojo žaidimo smagumo.
Man patinka, kiek daug gleivių galite pasigaminti ten, ir man patinka, kaip galite tinkinti savo, o dar daugiau, dar daugiau, galite gauti naujų dalykų savo gleivėms 👍
Patiko
Šis žaidimas yra hmmmm... tai GERAI. Vienintelis GERAS dalykas yra tai, kad jis iš tikrųjų kuria animacijas. Manau, kad tai GERAI žaidimas, bet jame yra smulkmenų.