Post by guetomeacarta on Feb 19, 2022 23:07:05 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cheerleader Champion Dance Off IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty viac primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Cheerleader Champion Dance Off 2022 version ▞▞▞
Hral som predtým a vymazal som to, ale chcem to späť, ale bohužiaľ to nefunguje, vždy keď kliknem na „Inštalovať“ Nainštaluje sa úplne, ale na konci sa vráti na „Inštalovať“ Dúfam, že to opravíte, ostatné vaše hry áno nainštalovať, ale toto nie, veľmi mi to chýbalo a dúfam, že problém vyriešite, ďakujem!
Táto hra sa mi páči, no obsahuje čoraz viac reklám
Milujem túto hru, ale preto jej dávam štyri hviezdičky, pretože keď vyhráte, je tu jeden problém a myslel som si, že budem prvý, pretože som druhý a potom vyhrám, vrátim sa späť k 20, opravte to, ale ja milujem túto hru, som dievča, ale moja profilová fotka je chlapec, ale som dievča
MILUJEM túto hru a rada súťažím 😁 a páčia sa mi účesy oh a nemôžem zabudnúť na oblečenie roztlieskavačiek tam je táááákooooooooooooooooo roztomilé a dokonca majú aj pom pom, ktoré sa k sebe hodia tak skvelé a farby vlasov sú ako keby ste mali jednu farbu a oni urobil to tmavšie a ďalšie svetlejšie ach a páči sa mi tam fandenie tak super 😊 všetko čo naozaj MILUJEM
Nechápem, prečo je každé hodnotenie tejto hry "tak návykové" a "úžasné!" keď hra chce, aby ste si kúpili všetko alebo si pozreli reklamu, možno nechcem platiť 9,99 $ za celý balík, možno by ste mali byť fér a dať nám všetky možnosti a prečo toľko reklám?
Dobrý deň, som váš nový hodnotiteľ hry Coco. Myslím, že hry Coco by mohli byť o niečo zábavnejšie a zadarmo. Stáva sa to dosť nepríjemné zakaždým, keď musíte zaplatiť za niečo jedinečné. Tiež si myslím, že vaše hry by mohli byť trochu akčnejšie a férovejšie. Keď niekto tancuje veľmi dobre, často ho bije, aj keď ten druhý bol hrozný. Prosím, zvážte tieto veci. S pozdravom, Starry Cat
Je to úžasná hra😌. Ale tu je príliš veľa prídavkov 😒 ľudia si sťahujú hry na hranie a ukazuješ nám neplatné doplnky ale dobrá hra.. No ale skús to vylepšiť ok.. Ale pokračuj.. Ďakujem ☺☺
Super hra kokos
Toto je veľmi dobrá aplikácia pre 4-ročné dieťa, moja jediná sťažnosť je skutočnosť, že v úvode, keď čakáte na stlačenie prehrávania, majú dievča, ktoré má prevrátenú sukňu, aby videlo jej nohavice. Rosie (4 roky) povedala: 'Pozri, vidím jej nohavice'. Myslím si, že na takúto hru je to trochu nevhodné. Viem, že to nie je veľa, ale len ma napadlo, že to spomeniem, ďakujem.
Myslím, že táto hra je skvelá. Ale mnohé vyzerajú ako mejkapy, šaty, kúpele, lekárska komora atď. Takže dávam 3 hviezdičky.
Hra je skvelá, ale oblečenie je super drahé a túto cenu nazývate zľavou.
Táto aplikácia nie je najlepšia. Pridáva sa stále, závada po celý čas a nemôžete to urobiť sami. Tvoj nie
Je to tak v poriadku, ale kúpele a klinika tiež te selfie sú uzamknuté a túto hru hrám takmer tri roky, myslím to takmer tri roky, keď túto hru hrá moja dcéra, ale je to naozaj dobré, úplne ju milujem!
Táto hra je taká špeciálna, ani neviem, prečo je táto aplikácia taká špeciálna, každopádne dobrá práca 🥰
Táto hra je spratkovia! Najstrašnejšie na tejto hre je, že veľa vecí je zamknutých 🔐 a my nemáme možnosť vybrať si vlastnú postavu.
Prečo sa to nedá stiahnuť🤔 Naozaj som to hľadal na hranie, ale keď som si to nainštaloval, bol som taký naštvaný, pretože nakoniec sa to vráti znova, prečo OPRAVTE TÚTO HRU PROSÍM!!!!!!!!
Myslím, že táto hra by mala mať viac bezplatných vecí, aby si hráči túto hru mohli viac užiť😃
Pekná hra, ale niekto si musí kúpiť ostatné diely, ako napríklad doktor za skutočné peniaze
hej....je tu toľko chýb, ktoré treba OPRAVIŤ!!.....prvá je (je to hnedé dievča, ktoré stojí a je biele v zrkadle), ktorá má TOTO PEKLO OPRAVIŤ!!! !....a nikdy si nebudem sťahovať cocoplays sú to tie najhoršie hry, pretože všetko čo robíš je platiť a platiť a platiť a platiť!!! stop!!! Bol som do toho zamilovaný, ale potom, čo som videl všetko, je to teraz najhoršia hra, prečo musíte platiť za tieto zlé hry!!!!!! fuj!!!!
Páči sa mi táto hra, ale nie veľmi
Milujem túto hru tak veľmi, že to nemôžem nikomu z vás vysvetliť len preto, že nás táto hra robí tak šťastnými, keď ju hráme. Keď vyhráme súťaž a zvýšime si body, robí nás to tak šťastnými, že niekedy strácam nervy a začínam sa správať naozaj divne. Nepríjemné Nie? Chlapci, počúvajte moje slová „je to taká dobrá hra“. Chcem o tom napísať celý príbeh, ale viem, prečo nemôžem, pretože mi chýba súťaž a momentálne sa chystám otvoriť túto aplikáciu. Je to dobré
Moja skúsenosť s touto hrou bola úžasná, ale vždy, keď niečo odomknem, vždy sa to zamkne aj ja chcem odomknúť niektoré veci, na ktorých je skutočný zámok, ale nemôžem. Ďalšia vec je, že väčšinou nemôžem ani stlačiť veci, na ktorých sú videá. Ale inak je táto hra najlepšia.
Milujem túto hru. Je to naozaj úžasné, ale podľa môjho názoru. Šaty a veci by sa nemali otvárať peniazmi Malo by to byť moje online. opravte pls
Bomba
To je úžasné, myslím, že nič sa neodomkne, ale bolo to presne naopak, okrem toho, že som videl, že takmer všetky veci boli odomknuté, bol som naozaj ohromený Táto hra sa mi tak páčila, je to úžasné dobré ako rytmická gymnastika a gymnastické superhviezdy Páči sa mi táto hra vyhrali turnaje so zábavnou grafikou, úžasným príbehom je tiež pekný
Úžasný nápad na hru. Prial by som si však, aby boli všetky položky zadarmo, hoci z toho je úžasná hra. Ďakujem tomu, kto hru vytvoril. Veľmi to milujem
Je to hrozné, rovnako ako ostatné tanečné hry, všetky sú rovnaké, mal som ich. Som veľmi sklamaný.
Je to veľmi nepríjemné, robím viac ako dobre a porotcovia nenávidia moje choreografie. A ja neviem človeče, tiež si jednu sekundu musím pozrieť video, aby som niečo dostal, POTOM ZA TO MUSÍM ZAPLATIŤ PENIAZE!?!? Ako čo!? A musíte si kúpiť polovicu vecí, ako napríklad, myslia si, že každý na CELOM SVETE JE BOHATÝ?!?!!!!!
Celkovo je to zábavná hra, aj keď takmer všetko je zamknuté a je ťažké si hru užiť a musíte tiež platiť za reklamy, viac ťahov atď. Takže hodnotím 2.
je to naozaj zábavné, páči sa mi, že si môžeš meniť oblečenie a robiť rôzne povzbudzovania\ tance
Strašná hra. Keď sa dostanete na 1. miesto v rebríčku Super Stars, celá hra sa pokazí a nemôžete ju hrať znova. Opravte túto chybu. Ďakujem.
Cheerleader Champion Dance Off Simuliaciniai mpty
Zrýchlite hru pri načítavaní, pretože ma nudí čakať na načítanie
Fajn hra mam rada hry od coco
Táto hra je veľmi nudná Nepáči sa mi tieto špinavé kúpele a tanečné kroky, všetky sú zamknuté
Je zábavné hrať, ale väčšina pohybov, šiat a dekorácií vyžaduje peniaze
Milujem túto hru. Je taká zábavná. Dávam jej 5 hviezdičiek, pretože je to skutočne skvelá zábava a je dobré ju hrať pre ľudí
Milujem túto hru lol Začal som včera a hral som dlho lol 😂
Keď si pozriem reklamu, sčernie, neviem, či je to problém s počítačom alebo aplikáciami, ale inak je to v poriadku
Dám jej žiadne hodnotenie, pretože si musíme kúpiť všetko, je to problém všetkých Coco hier, ale s výnimkou tejto hry je to najlepšia hra. Máme súťaživého ducha. Tak prosím vymeňte tento problém. Ďakujem. Na počúvanie
Ok je pka
Táto hra sa mi NAOZAJ páči, ale nemôžem jej dať 5 hviezdičiek, pretože si naozaj želám, aby mala viac drámy alebo príbehu a tiež si želám, aby sa do nej zapojilo viac postáv. Okrem toho milujem túto hru, to je jediná vec, ktorú musíte zmeniť. Odpovedzte a zmeňte túto hru k lepšiemu. Ďakujem za vytvorenie tejto hry a dúfam, že ju vylepšíte. Dúfam, že uvidím nové zmeny a potom možno budem môcť dať tejto hre 5 hviezdičiek.
Cheerleader Champion Dance Off Симулятори evk
Táto hra sa mi veľmi páči, ale mám malú láskavosť, ktorá, prosím, opravte to dievča, "keď idete obliekať dievča", pretože dievča pred vami má čierny odtieň pokožky, ale v zrkadle je jej odtieň biely, to je ale ono bol taký úžasný.
Zakladna zostava fajn ale na nieco lepsie je potrebna kupa
Najlepšia hra ale škoda že to trošku seká😞😞
Gara di ballo tra cheerleader Simulazione axu
Táto hra je naozaj dobrá hra, ale zmenil by som spôsob, akým musíte za všetko platiť a pridal by som, kde by roztlieskavačky mohli nosiť masky a odobral by som niektoré videohry, ktoré prerušujú hru, ale toto je veľmi skvelá hra to je len moj nazor, co by som urobil, tak ano je to velmi skvela hra
No, je to dobré, úprimne... Ale môžete pridať omieľanie? A ďalšie účesy ako stočené vrkôčiky a francúzske vrkoče. Ale celkovo je to naozaj dobré. (EDIT: Pridaj ešte nejaké mašle. Ľúbim ťa.)
Crazy Chef: Food Truck Game Arkada bsz
Zábavná pohoda, keď uvidíte, či ste urobili dobre, a najlepšia vec na tejto hre, ktorá má väčšinu týždňa po prvom dni, budete v nej dobrí, ak budete chcieť pomôcť, premýšľajte o tom a to bola jediná vec, ktorú som ako hra bolo skvelé vidieť stretnúť sa s hrou zábavy, takže sa bavte s dynamickou detskou hrou Luna
Super
Myslím, že je to nanič na 100%, je to laggy a väčšinou sú všetky dobré veci zamknuté a niektorí ľudia majú naozaj radi dobré veci a možno si nebudú môcť dovoliť platbu, takže vidíte, že si myslím, že všetko by malo byť odomknuté a toto je moja recenzia .
Páči sa mi táto hra, ale nenávidím ju too.becoz všetky krásne šaty r odomknúť