Post by guetomeacarta on Feb 19, 2022 22:51:52 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Ķieģeļu sabrukuma kvestu ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Ķieģeļu sabrukuma kvestu IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ vairāk zelta hack ▞▞▞
▞▞▞ Ķieģeļu sabrukuma kvestu 2022 version ▞▞▞
Diezgan jauka ķieģeļu buster spēle. Man patīk neona efekts.
Radās problēma ar lietotnē veikto pirkumu pazušanu. Sazinājos ar Mobirix atbalstu un gandrīz nekavējoties saņēmu noderīgu atbildi. Klientu apkalpošanas dienests saņem 5 zvaigznes, bet lietotne saņem tikai 4, jo tai ir tendence diezgan bieži kļūt kļūdaini (piemēram, kad es gatavojos pārspēt līmeni, kuru esmu mēģinājis pārspēt stundām ilgi, un pēkšņi spēle sastingst un ir jārestartē). .
Labi, pirms visa cita. Nosaukums ir sierīgs. Anywayz Tā ir lieliska mobilā spēle. Es ignorēšu reklāmas, jo tās var viegli izlaist. Un katrā mobilajā spēlē tās ir. Tā nu lūk... Vadības ierīces ir kārtībā. Kad es mēģinu tēmēt, tas dažreiz šauj, kad es mērķēju. Varbūt (šaušanas) poga darbotos. Ir tikai 2 galvenie spēles režīmi. Sauksim tos par "pamata" un "šāvēju". Tagad Basic ir labi, bet man personīgi patīk šāvējs. Bet ir tikai 2. Un papildu spēļu režīmi ir lieliski. Kopumā 👍
Ar spēli viss ir kārtībā (neskatoties uz to, ka, iespējams, tā ir nozagta no CM), taču, mēģinot piekļūt izvēlnei (izmantojot savu fizisko atpakaļ pogu), es nejauši nospiedu attīšanas pārvietošanas pogu (poga, kas maksā 200 dārgakmeņus). Pirms tam man bija 300 dārgakmeņi. Vai es varu atgūt šos 200 dārgakmeņus (bez pirkumiem lietotnē/spēļu slīpēšanas)? (pievienojiet arī apstiprinājuma dialoglodziņu, srsly!!)
Mazliet grūti izdomāt. Bet jautri, kad to darāt.
Sākt ir jautri, līdz KATRA līmeņa beigās tiek rādīts papildinājums kādai muļķīgai zombiju spēlei. Tik kaitinoši. Un arī nav iespējas maksāt par reklāmu noņemšanu. Apsveriet, ka šī spēle tiek atinstalēta
Tā ir pārsteidzoša spēle, bet, ja jums neizdodas, viņi paņem jūsu dimantus
Laba spēle, bet vienīgais, kas to padarītu labāku, ja blakus virāžos neliktu tik daudz lieku ķieģeļu. Uzvara ir tas, kas padara spēli jautru un ļauj jums turpināties. Kad jūs zaudējat, tas ir atturoši.
Kur ir mans progress? Pēc instalēšanas jaunā ierīcē viss mans iepriekšējais progress ir pagājis, es mēģināju pārinstalēt un atslēgties, un vairākas reizes, bet spēle joprojām atgriež mani uz LVL 1 katru reizi, es varu redzēt visus savus iepriekšējos sasniegumus, bet progress ir pagājis un es es netaisos spēlēt 1-500 līmeņus no jauna
Bumba neiet tur, kur rāda līnija
Tas ir labi, taču nav daudz iespēju vai daudzpusīgu problēmu risināšanas veidu un ķieģeļu pārrāvuma leņķi.
Spēle pati par sevi ir lielisks veids, kā pavadīt laiku, taču tās ēsma un pārslēdz jūs, līdz reklāmu daudzums kļūst nepanesams. Es būtu glabājis lietotni ilgāk un droši vien tērējis naudu, ja nebūtu tik daudz reklāmu.
Sākotnējie līmeņi ir lielisks ievads — ļoti apmierinošs. Laba ideja noteikt sev ierobežojumu, cik ilgi spēlēt! Sākumā spēlē ļoti ātri, pēc tam ātri kļūst daudz grūtāk. Katrs līmenis aizņem ilgāku laiku, un jums jābūt arvien precīzākam. Mobilā tālruņa mazais ekrāns to pārvērš par pārāk lielu "veiksmi" spēlei, kurai vajadzētu būt tīrai prasmei — neatkarīgi no tā, cik uzmanīgs esat. Es atklāju, ka tas kļuva faktiski neuzvarams ap 210. līmeni, nepērkot pastiprinātājus (pirkumus lietotnē). Es atsakos maksāt par uzvaru: atinstalēšana.
Ļoti rada atkarību, un es domāju, ka es spēlēju jau 5 gadus. Es esmu tur augšā, bet pat nepaskatījos, pirms ierados šeit. 5 _ 6 tu varbūt. Vienkārši lejupielādējiet to, un jūs galu galā to paturēsit.
Spēle bija jautra, līdz reklāmas sāka parādīties pēc katra līmeņa.
Vai ir versija bez reklāmām? Spēle ir forša, bet nāc.
Patīk šī lietotne!!! Ceru, ka šajā spēlē nebūs tik daudz reklāmu kā iepriekšējā, kas man bija un kuru izdzēsu. Pagaidām šis nav tik slikts. UN SPĒLE PATS IR SUPER ATKARĪBA!!! MĪLU TO!
Ir neaizverams reklāmkarogs. Es nevaru spēlēties ar reklāmu, kas atrodas tur.
Šī spēle bija jauka, bet reklāmas mani satrauca spēles laikā
Man ļoti patīk šī spēle. Bet, kad es sāku spēlēt, bija diezgan konsekventi veidi, kā nopelnīt bezmaksas dārgakmeņus. Dažu pēdējo nedēļu laikā esmu pamanījis, ka šīs iespējas ir ievērojami samazinājušās, savukārt reklāmu biežums un ilgums ir ievērojami palielinājies. Pat tad, kad izvēlos skatīties bezmaksas dārgakmeņu reklāmu, pirms atkal spēlēju, esmu spiests noskatīties citu reklāmu, kas ir 10–15 sek. garš. Tas ir kaitinoši, un es meklēju jaunu spēli. Mainiet to &, un es tam piešķirtu augstāku vērtējumu.
Bija jautri, līdz spēle sāka kļūdīties. Sadursmes noteikšana tikko apstājās, tāpēc bumbiņas vienkārši lidos ārpus ekrāna un padarīs neiespējamu progresu
Līdz nesenam laikam ar lietotni nekad nav bijušas problēmas. Kādu iemeslu dēļ, kad es mērķēju uz sienu, lai no tās atlēktu, bumbiņas iet cauri tai, un es iztērēju visu pagriezienu. Ir arī gadījumi, kad manas bumbiņas izšaujas cauri ķieģeļu grupai, nevis atlec no tām.
Lielākoties tā ir laba spēle, taču reizēm šķiet, ka spēles faktiskā fizika mainās un jūs nevarat likt bumbiņai iet tur, kur vēlaties. Un arī tad, ja izvēlaties izmantot rubīnus nejauši, apstiprinājuma nav. Tas vienkārši iet uz priekšu un tērē tos pret jūsu gribu
Ja jūs grasāties piespiest mani skatīties smieklīgo reklāmu skaitu, lai saņemtu savu "atlīdzību" — 60 dimantus, tad, lai iegūtu vairāk, jums vajadzētu vismaz faktiski dot 60, ko ekrānā norāda, nevis tikai 30 vai dažreiz pat 10. reklāmu skatījumi.
Ar spēli viss ir kārtībā. Es joprojām neesmu pārliecināts, kā tas nosaka, cik bumbiņu jūs iegūstat katrā pagriezienā. Ir grūti spriest par jūsu mērķi, jo bumba var atlēkt no bloka nepareizās puses, uz kuru jūs mērķējat. Dažreiz labi darbojas tikai pēc iespējas slīpākā leņķa. Labi, ka reklāmas lielākoties ir izlaižamas
Tellised murda Quest Arkaadmängud zvc
Tā ir cienīga spēle, ko traucē naudas sagrābšanas taktika. Tajā ir pārāk daudz reklāmu, un nav iespējas no tām atbrīvoties. Tie sākas labi, bet ap 40. līmeni tie sāk parādīties pēc katra līmeņa. Jūs nevarat iegādāties spēli, lai reklāmas pazustu. Spēle slēpj savu bezmaksas restartēšanas pogu un parāda atsaukšanas pogu, kas maksā dārgakmeņus. Mazs, bet ļoti kaitinošs. Līmeņi ir jautri, bet pēc kāda laika jūtas tāpat. Varbūt tie ir nejauši ģenerēti? Tomēr tā nav problēma, jo nejauši ģenerēts saturs var būt jautri.
jūsu spēle var iet un sūkāt pati par sevi! 198. posms tas ir burtiski neiespējams...es saprotu, jo augstāks līmenis, jo grūtāk kļūst... un man nav iebildumu pavadīt kādu laiku, mēģinot pabeigt līmeni... bet es cenšos jau vairāk nekā 3 nedēļas un nav tikuši tuvāk šī līmeņa pabeigšanai, tas nepārprotami ir līmenis, kurā jūs uzvarat ar veiksmi, un tas nemaz nav jautri.... šodien atinstalēju šo spēli, netraucējiet cilvēkiem, tā ir laika izšķiešana!
Sākumā bija labi, jo izaicinošāka spēle kļūst mazāk brīva, īpašās funkcijas pazūd, vairs nav nekā, ja nepērk spēle kļūst garlaicīga un atkārtojas.
Atlēciens nav vienāds ar fizikas teoriju. Ekrāna uztveršana. Un to izmērīt
Pat ar atjauninājumu Fishdom reklāma netiks atskaņota un tāpēc nevar saņemt un apbalvot dimantus VAI 3 līniju tīrīšanas palīdzību. Daži līmeņi ir ļoti grūti, un jums ir nepieciešama palīdzība, lai notīrītu līnijas, lai tos izietu. esmu tuvu 500. līmenim un esmu iestrēdzis vairākas dienas, jo nevaru tikt garām Fishdom reklāmai.
Spēle ir ļoti jautra, taču, sasniedzot 500. līmeni un augstāk, tā kļūst ļoti sarežģīta. Es esmu 629. līmenī un esmu šajā līmenī jau 2 mēnešus. Ja vien neizmantojat dārgakmeņus, jūs nevarat tikt tālāk par līmeņiem
šī spēle agrāk bija labāka, ja tai bija ikdienas balva par katru dienu. izņemot to, ka tas tiešām rada atkarību un man tas ļoti patīk..un, neskatoties uz to, ko cilvēki saka, es neesmu ielicis spēlē ne vienu santīmu un esmu tuvu 500. līmenim, tāpēc neticiet, kad viņi saka, ka jums ir jāmaksā nauda, lai gūtu panākumus! viņi vienkārši sūc ģeometriju haha
Tuğla Kırıcı arayış Arcade kvtf
Jaunākais atjauninājums padarīja spēli nespēlējamu un lika man to atinstalēt. Briesmīgi
Esmu spēlējis līdz 564. līmenim, tāpēc pietiek teikt, ka esmu spēlējis daudz. Nav iztērējis naudu. Tomēr ārkārtīgi nomākta ir tas, ka, sasniedzot augstāku līmeni, ir gandrīz neiespējami spēlēt bez atdzīvināšanas. Es domāju, ka tas ir pareizi, jo jūs varat tos iegūt bez maksas, izmantojot reklāmu... kas ir ārkārtīgi nomākta, lai gan dažreiz monētu izmaksas par atdzīvināšanu būs nekonsekventas, un jūsu savāktās monētas dažreiz pazudīs. Kopumā jautra spēle, tomēr neapgrūtinātu 300 LVL
Spēle ir lieliska, tā ir ļoti jautra. Diemžēl spēli sabojā reklāma, jums pat ir jāskatās reklāmas, pirms varat doties uz galveno izvēlni, kas man ir pirmais. Ja būtu iespēja iegādāties versiju bez reklāmām, tā būtu labāka. Pašlaik esmu iestrēdzis 75. līmenī, tas ir pārāk grūti, ja es to nesaņemšu drīz pēc 2 stundām pēc kārtas, es izdzēšu spēli. Reklāmu ir pārāk daudz, ir pat reklāmas, kad spēlējat bezsaistē.
Looney Tunes™ World of Mayhem Рольові ycso
Spēle ir laba, taču tai vajadzētu būt iespējai maksāt, lai apturētu pievienošanu. Tas ir kaitinoši un patiešām padara spēli par to, ka nav vērts spēlēt ar daudzām citām tieši tādām spēlēm kā šī. Tagad es izdzēsīšu šo un izmēģināšu kādu no tiem, un, cerams, atradīšu tādu, kur varēšu maksāt bez piedevām.
Bricks Breaker Quest آرکیڈ spa
Pagaidām spēle man ļoti patīk. Viena problēma, ko es atklāju, bija tā, ka līmeņi ir nedaudz pārāk vienkārši un vienkārši. Es vēlos, lai būtu patiešām foršs izaicinājuma režīms, lai spēle būtu vēl interesantāka un patīkamāka. Turklāt spēli ir jautri spēlēt